Nightfall

nightfallEbonit Saxophone Quartet and Norman Perryman in the Concertzaal in Oosterbeek on 7th August 2015 at 20.15

Het Ebonit Saxophone Quartet brengt tijdens de NJO Muziekzomer in hun programma Nightfall de mooiste kamermuziek samen met een unieke performance van de beroemde schilder Norman Perryman, die samenwerkte met grootheden als Simon Rattle en Yehudi Menuhin.

Veertig jaar geleden begon Perryman met ‘live kinetic painting’: het live schilderen tijdens concerten. Via een projectie op een groot doek is zijn werk te volgen. Voortdurend in beweging, abstract en synchroon met de muziek. Het geeft het publiek inzicht in de structuur en kleuren van de gespeelde werken en is vaak ontroerend.

Het programma Nightfall bevat onder andere een bewerking van delen uit Haydns Zeven laatste woorden. Voorafgaand aan het concert verzorgt Norman Perryman een inleiding.

Buy tickets

Share:

Subscribe and receive the following

  • updates over our newest projects
  • information about upcoming concerts
  • always hear about our news